fredag 29. november 2013

Bjønnaposten 2013

Da har vi fått tak i Bjønnaposten, dette årlege bladet som det lokale idrettslaget har gitt ut no i mange år.
Det er artig å sjå tilbake på tidlegare ugåver, av og til er det både bilder og reportasjar fra gamle dagar, dvs. den gang ein var ung og sprek. (Jøss, DET må være lenge sidan.)

Layouten i bladet er blitt betydleg bedra siste par åra.
Idrettslaget kan med rette være stolte av eit nytt flott nummer, som einkvar Lustraheim burde ha på stovebordet no i desember.

Sjølv om primærområdet for IL Bjørn er Gaupne, Indre Hafslo og Jostedal, så er det fine og gode historiar fra andre deler av kommunen også, slik har det vore i tidlegare utgåver og. Det skal redaksjonen ha all ære av.

Det er som vanleg litt stoff om våre lokale idrettstalent, og vi har faktisk fleire av dei. Spesielt er det i langrenn masse flinke folk, noko som tyder på ei godt dreven skigruppe. Imponert over kva dei har fått til!
Det spørs berre om dei held ut dei treningsmengdene som skal til for å ta steget opp på nasjonalt toppnivå, og dermed også topp internasjonal klasse, når dei skal over i seniorklassa.

Det er også ei svært aktiv handballgruppe med fleire lag i aldersbestemte klassar. Det er veldig bra.
Idrettshallen, som etterkvart er byrja å bli ganske sliten (sjekk taket i dusjane), har vore eit must for utviklinga av handballen i laget.

Så har vi fotballgruppa. Dette er vel den største av alle gruppene i laget, målt i antal utøvarar. Mange av laga har hatt ein god sesong, ikkje minst gjeld dette A-laget, som skulle ha vore i ein divisjon høgare til neste år hvis Årdal hadde hatt eit snev av sportsånd. Dessverre spolerte Årdal sjansen til å utvise fairplay da dei skulle og burde gjort det.
Du veit, fair play er liksom greiaste når ein får fordeler av det sjølv....

Men kjære A-lag: Det bildet de hadde i Bjønnaposten, det burde vore eit anna. ALLE andre lag stilte i bladet opp i drakter, med sponsorar og synlege logoar.
A-laget, som  kanskje er idrettslagets flaggskip, stiller opp i sivilt.....


Uansett: Bjønnaposten må de anskaffe. Sjølv om det hadde vore eit elendig blad så hadde eg kjøpt det berre for å støtte idrettslaget. Men det er ikkje dårleg, det er ei knallbra utgåve.
Laup og kjaup!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar